Antena Căutare

Un bărbat din Constanţa a fost prins cu cocaină pe Autostrada A2

Un bărbat de 41 de ani din Constanţa a fost prins cu cocaină pe Autostrada A2, la el fiind găsite cocaină şi MDMA. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa şi D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa au prins în flagrant, pe Autostrada A2, un bărbat de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc. La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au oprit pentru control, pe Autostrada A2, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Constanţa. În urma verificărilor autoturismului, poliţiştii au descoperit 129,7 grame de cocaină şi 10 grame de MDMA cristale. Poliţiştii au stabilit în urma cercetărilor că drogurile ar fi fost introduse în ţară în aceeaşi zi de către bărbat. El a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii Poliţie Autostrăzi din cadrul Poliţiei Române.

Sursa : news.ro

Scandal la Vama Nădlac, unde sute de români așteaptă să intre în țară. Oamenii sunt revoltați că trebuie să intre în car... Răsturnare de situație. Până când vor fi închise școlile din toată țara. Ministrul Educației, declarații de ultimă oră: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x