Un bărbat din Galați a murit înjunghiat în piept, după ce intervenit într-un scandal. Imagini cu puternic impact emoțional!

 

Un bărbat din Galaţi şi-a găsit sfârşitul, după ce a intervenit intr-un conflict spontan dintre mai mulţi indivizi! El a vrut să calmeze spiritele dar nu a simţit şi pericolul. A fost înjunghiat în piept. Atacul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Până la această oră, polițiștii au identificat un grup de suspecți, dar criminalii nu au fost găsiți sau reținuți. Incidentul a avut loc în noaptea de jos spre vineri, în apropierea unuei școli dintr-un cartier de la periferia orașului.

Rudele victimei susțîn că bărbatul de 41 de ani a ieșit din casă pentru a aplana un conflict între mai multe persoane, printre ele chiar ginerele sau. În timpul conflictului gălățeanul a fost lovit la cap, iar unul dintre atacatori l-a înjunghiat cu un cuțit în piept.

 

Speriate rudele au cerut ajutor la 112. Până la venirea polițiștilor agresorii s-au făcut nevăzuți. Medicii chemați la față locului au încercat în zadar să îl resusctiteze, bărbatul a decedat din cauza rănilor suferite.

Poliția a deschis un dosar penal pentru omor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI