Antena Căutare

Un bărbat din Ialomiţa a fost reţinut după ce a vândut icre negre. La percheziţii, poliţiştii au găsit icre negre de 10.000 de euro, deţinute ilegale

Un bărbat de 36 de ani din judeţul Ialomiţa a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, după ce a vândut icre negre. În urma unor percheziţii, oamenii legii au găsit zece kilograme de icre negre, în valoare de 10.000 de euro, trei kilograme de morun, două motoare de barcă şi 2,5 kilometri de plasă monofilament.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 12 ianuarie, două persoane au fost depistate în flagrant delict, în localitatea Borduşani din judeţul Ialomiţa, de către poliţişti din cadrul Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Constanţa, în timp ce ar fi cumpărat două borcane cu icre negre contra sumei de 1.300 lei de la un bărbat, de 36 de ani, din aceeaşi localitate.

Poliţiştii au efectuat apoi, cinci percheziţii domiciliare în localităţile Făcăeni şi Borduşani din judeţul Ialomiţa, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării zece kilograme de icre negre, trei kilograme de morun, două motoare de barcă, 2500 de metri de plasă monofilament, 80 de kilograme de peşte din specia somn şi 1300 de lei.

Valoarea icrelor negre este de aproximativ 10.000 de euro, iar valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 78.000 de lei, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Bărbatul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, pentru comiterea infracţiunilor de comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare şi producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Sursa : news.ro

Fost şefă AEP Ana Maria Pătru, achitată în dosarul în care era acuzată de trafic de influenţă şi spălarea banilor, pentr... Unul dintre copiii dispăruţi duminică în Braşov a fost găsit mort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x