Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Un bărbat din Iași a băut patru litri de spirt contrafăcut și a avut o surpriză uriașă! Ce a pățit: „Și eu mă oftic”

Un bărbat din Iași și-a lăsat mască vecinii după ce s-a descoperit faptul că omul a consumat patru litri de spirt contrafăcut!

Ce a declarat bărbatul care a consumat spirt contrafăcut

Teodor Sasu are 58 de ani, este din satul Onești și a dezvăluit recent pentru presă faptul că a băut o cantitate de patru litri de spirt contrafăcut amestecat cu apă, în dorința sa de-a se îmbăta.

UN BĂRBAT DIN IAȘI A BĂUT SPIRT CONTRAFĂCUT ȘI A AVUT O SURPRIZĂ URIAȘĂ

Nu mică i-a fost surprinderea bărbatului atunci când a aflat că 17 români (dintre care 15 la Iași) au murit după ce au consumat spirt contrafăcut!

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla goală și a trebuit să beau vin”

„De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu. Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață”, a declarat Teodor Sasu.

Deși a băut rachiu și apoi spirt contrafăcut ce conținea methanol, Teodor Savu nu s-a îmbătat și acest lucru l-a nemulțumit:

Un bărbat din Iași a băut patru litri de spirt contrafăcut și a avut o surpriză uriașă! Ce a pățit: „Și eu mă oftic”

Ce a declarat bărbatul care a consumat spirt contrafăcut

CITEȘTE ȘI: Cum se numește spirtul contrafăcut ce a ucis oameni, la Iași! Cum a ajuns pe piață și cu ce preț a fost vândut

„Dimineața eram treaz, am fost supărat că nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a completat bărbatul.

„Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce… Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult…”, a mărturisit românul pentru cei de la bzi.ro, fericit totuși că a scăpat cu viață.

Recomandari