Antena Căutare

Un bărbat din Iaşi a fost rănit după ce a fost împuşcat în spate de un altul, în urma unui conflict; agresorul este căutat

Un bărbat de 40 de ani din Iaşi a fost rănit, fiind dus la spital, după ce a fost împuşcat, vineri dimineaţă, într-un cartier din municipiu, de către un alt bărbat cu care a intrat în conflict. Suspectul este căutat de poliţişti.

Incidentul s-a petrecut în zona Păcureţ din municipiul Iaşi.

Bărbatul a fost împuşcat în spate, în urma unui conflict spontan cu agresorul, fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi. El se află internat la Secţia de Chirurgie Toracică şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

"Pacientul a fost victima unei agresiuni prin împuşcare. Victima are 40 de ani şi este de etnie romă. Are o plagă de opt milimetri, iar la examenul CT s-a observat un corp străin metalic“, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi.

Agresorul nu a fost prins de către poliţişti. Surse din rândul anchetatorilor afirmă că ar fi vorba de un suspect de 41 de ani, el fiind căutat în continuare de poliţiştii ieşeni.

Sursa : news.ro

Constanţa: Cinci bărbaţi suspectaţi de furt din autoturisme au fost reţinuţi în urma a şapte percheziţii... Mama Alexandrei Măceșanu, în lacrimi! Ce a declarat după ce a fost la DIICOT! „Speranțele sunt foarte mari!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x