Antena Căutare

Un barbat din Neamt a pus un obuz din al Doilea Razboi Mondial pe foc sa faca tuica

Un barbat de 41 de ani din Neamt a ramas fara un picior dupa ce un obuz din al Doilea Razboi Mondial i-a explodat sub cazanul in care fierbea tuica. Vecinii victimei cred ca a fost vorba de ghinion, dar anchetatorii sunt de parere ca barbatul a pus obuzul pe foc cu buna stiinta.

Nemteanul a strand un cazan cu prune si le-a pus la fiert sa faca tuica. Nu se stie cum, dar sub cazan a ajuns si un obuz di al Doilea Razboi Mondial, care a explodat. Deflagratia a zguduit tot satul. Barbatul a fost aruncat la cativa metri distanta si s-a ranit grav la piciorul drept. Vecinii i-au auzit strigatele de ajutor si au sunat imediat la 112.

Victima a fost transportata la Spitalul Municipal Roman, unde medicii au fost nevoiti sa-i amputeze total membrul inferior drept.

Reprezentantii echipei pirotehnice care ancheteaza cazul nu exclud varianta ca barbatul sa fi fost victima propriei imprudente. Mai exact, sa fi pus proiectilul in foc din curiozitate. Primele date ale anchetei arata ca obiectul de munitie nu era ingropat in pamant, iar la dimensiunile lui era imposibil sa nu fie observat.

Barbatul a ramas internat la Spitalul Municipal din Roman sub atenta supraveghere a medicilor.

"Schema" lui Mircea Lucescu mai face o victima. Cum a ajuns o femeie cu masina sub tramvai... Incendiu de proportii la o vopsitorie auto din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x