Căutare Live

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge 

Un bărbat din Piatra Neamț a reușit ”performanța” de a provoca două accidente rutiere în doar câteva ore. 

Bărbatul, care avea o alcoolemie record, a pornit într-o cursă nebună prin oraș și a lovit mai multe mașini.

Marți seara, polițiștii din Neamţ au fost sesizaţi despre un accident, iar la scurt timp au găsit în trafic mașina implicată. Pentru că șoferul a refuzat să oprească, a fost urmărit, fiind prins pe o altă stradă, unde a intrat într-o mașină parcată.

Număr tot mai mare de accidente după ieșirea din starea de urgență. Sfaturi pentru șoferi

Bărbatul mirosea a alcool, motiv pentru care polițiștii l-au testat. Rezultatul etilotestului a indicat o valoare de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dus la un centru de permanență din Piatra Neamţ, acesta a refuzat recoltarea de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, scrie Mediafax.

Poliţiştii i-au reținut permisul, însă la ora 22.00 au fost sesizaţi din nou că aceeași mașină a fost implicată într-un alt accident. Șoferul a fost găsit într-o parcare, testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și a doua oară șoferul a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Românii par să se fi relaxat chiar şi la volan. A fost noaptea accidentelor în serie

Deși a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, oamenii legii au decis cercetarea lui în libertate.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Schimbare majoră în școli! Ce se va întâmpla, din toamnă. Ministrul Educației, anunț de ultim moment!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri