Antena Căutare

Ce tragedie! S-a terminat Pacientul infectat A MURIT după multe zile întregi de suferință!

Pacientul infectat cu o bacterie rezistentă la antibiotice - în spitalul din Roşiorii de Vede a murit, după zile lungi de suferinţă.

Pacientul infectat cu o bacterie rezistentă la antibiotice - în spitalul din Roşiorii de Vede a murit, după zile lungi de suferinţă. Cazul prezentat la Observator, în urmă cu aproape o săptămână, a declanşat anchete şi a închis patru secţii. Medicii din Roşiorii de Vede ar fi încercat în tot acest timp să ascundă infecţiile din spital. "Încercaţi să salvaţi oamenii care au dreptul la viaţă!" - este mesajul trimis echipei Observator de un apropiat al bărbatului mort.

"Am ajuns să murim din bacterii. Din păcate, asta este ţara în care trăim. Vă rog, încercaţi să salvaţi oameni care au dreptul la viaţă!"

Este apelul unei persoane care a pierdut pe cineva drag la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede. Bărbatul infectat în spital cu o bacterie rezistentă la antibiotice a pierdut lupta cu viaţa, la nici o săptămână de când reporterii Observator au semnalat cazul ministrului Sănătăţii. Pacientul ajunsese la urgenţe după o fractură la şold. A fost externat, dar a revenit în spital pentru o altă suferinţă care a necesitat operaţie de urgenţă.

România are nevoie ca de aer de spitale noi. Dezinfecţiile, reparaţiile şi renovările saloanelor NU înlătură decât temporar pericolul. Cei din conducerea spitalului din Roşierii de Vede nu au putut fi contactaţi de reporterii Observator pentru declaraţii privind moartea pacientului.

Lovitură teribilă pentru Marian Godină! Polițistul trece prin momente dificile!... Pericol în România, în prag de sărbători! Un virus a fost confirmat în mai multe județe! Autoritățile sunt în alertă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x