Antena Căutare

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar cu acte în regulă, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar cu acte în regulă, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul! Cum i-a reuşit, dar mai ales ce l-a determinat să-şi asume un asemenea risc.

Un bărbat din Vaslui a reuşit să fie militar cu acte în regulă, timp de cinci ani, deşi nu terminase liceul! Cum i-a reuşit, dar mai ales ce l-a determinat să-şi asume un asemenea risc.

Bărbatul avrut să scape de gura mamei sale aşa că s-a înrolat în armată. Pentru a face asta, şi-a fabricat un certificat fals de absolvire a liceului. Şi asta pentru că tânărul terminase doar 10 clase, deci nicio şansă să intre în armată.

Însă, cu documentul falsificat la dosar, s-a înscris la Centrul Militar din Vaslui. Nimeni nu a remarcat că e ceva în neregulă cu actele sale, astfel că - timp de 5 ani - bărbatul a lucrat în armată şi a fost plătit pentru asta.

Înşelăciunea a fost descoperită anul trecut, iar individul s-a ales cu un dosar penal. Judecătorii s-au dovedit a fi nişte oameni buni. L-au condamnat la 8 luni de închisoare, dar nu l-au băgat după gratii.

În schimb, au impus un termen de supraveghere pentru o perioadă de doi ani. Rămas în libertate, bărbatul s-a făcut şofer de TIR şi povesteşte, oricui vrea să-l asculte, că totul s-a întâmplat din vina mamei lui, care l-a forţat să intre în armată.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Schimbări importante în învăţământ. Noutăţile de care orice elev trebuie să aibă habar: Ce se va întâmpla cu notele de l... Un nou val de SCUMPIRI a fost aprobat de PRIMĂRIE. Prețul gigacaloriei va putea crește cu 25 de procente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x