Antena Căutare

Scandal sângeros într-un bar din Dâmbovița! I-a băgat cuțitul în gât din cauza unui pahar de alcool

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital, duminică dimineaţa, după ce a fost tăiat la gât de un tânăr în vârstă de 23 de ani cu care a avut un conflict, într-un bar din localitatea Pitaru, judeţul Dâmboviţa.

Scandal sângeros într-un bar din Dâmbovița! I-a băgat cuțitul în gât din cauza unui pahar de alcool
Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în gât

Potrivit IPJ Dâmboviţa, incidentul a avut loc duminică dimineaţă, în localitatea Pitaru. Poliţiştii au stabilit că în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din Româneşti, ar fi lovit un bărbat de 42 de ani, cu un cuţit, în zona gâtului.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a ajuns şi el pe mâna poliţiştilor.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, urmând ca la finalizarea cercetărilor sa se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Sursă: gandul.info

FOTO/ Atenție unde vă parcați mașinile, soferi! Gestul șocant pe care l-a făcut această femeie a enervat cetățenii... ANAF vrea să cumpere autovehicule pentru transport câini, în valoare de 1,31 milioane lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x