Antena Căutare

Video. Încă un pas și ar fi scăpat cu viață! Un bărbat în vârstă de 41 de ani a murit, carbonizat, în propria casă

Sfârșit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 41 de ani din Iași. Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază, în apartamentul în care acesta se afla. Din nefericire, în ciuda eforturilor pompierilor, nu a mai putut fi salvat.

Sfârșit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 41 de ani din Iași. Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiază, în apartamentul în care acesta se afla. Din nefericire, în ciuda eforturilor pompierilor, nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat a murit într-un incendiu care a izbucnit joi într-un apartament de la etajul patru al unui imobil din cartierul Alexandru cel Bun. Deşi pompierii au intervenit în timp scurt de la solicitare, viaţa unui bărbat care se afla în apartament nu a mai putut fi salvată.

Vecinii spun că flăcările ar fi izbucnit în bucătărie şi s-ar fi extins rapid în întreaga locuinţă. Oamenii spun că nu este exclus ca proprietarul locuinţei să fi uitat mâncarea pe aragaz.

Bărbatul, care era singur acasă, s-a refugiat în balcon, încercând să se salveze, dar a fost găsit ulterior carbonizat.

La faţa locului au fost mobilizate echipaje de pompieri, dar şi din cadrul SMURD, iar locatarii din scara respectivă au fost evacuaţi din cauza fumului gros de pe casa scării.

Pompierii urmează a stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului.

„Am fost solicitaţi prin numărul unic de urgenţă 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Roman Vodă. La incendiu s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială cu scară şi un echipaj de prim ajutor. La locul intervenţiei, în balconul imobilului, a fost găsită o persoană carbonizată. Incendiul este lichidat în momentul de faţă. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, Gabriel Covăsneanu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa foto, video: Ziarul de Iași

Video. Scandal la poarta unui adăpost de câini, în ziua eutanasierii în masă a animalelor: „Urât, ilegal şi josnic!”... Bătaie într-un avion, la aeroportul Otopeni! „Nu pune mâna, că-ţi rup dinţii!”. Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x