Live acumFilm: Păcală
Prime Time 20:30Adela

Nu, nu e glumă! Un bărbat înspăimântat de căsătorie și-a înscenat răpirea ca să nu ajungă la Altar. Sute de polițiști l-au căutat ore în șir 

Un bărbat care urma să se căsătorească și-a înscenat propria răpire pentru a nu-și uni destinele cu femeia pe care spunea că o iubește. 

Un bărbat înspăimântat de căsătorie și-a înscenat răpirea ca să nu ajungă la Altar

Cazul incredibil a avut loc săptămâna trecută, în orașul Pitalito, sudul Columbiei. Prietenii bărbatului au sunat rapid la 112 spunând că doi bărbați înarmaţi au sosit pe motociclete şi l-au răpit pe mire cu câteva ore înainte de nuntă.

O mireasă a trăit șocul vieții, după o discuție cu fotograful angajat pentru nuntă: „Am fost nevoită să anulez tot, cu doar câteva zile înainte...”

Oamenii legii au declanșat de urgență o anchetă și a închis ieșirile rutiere din oraș. Ulterior, polițiștii l-au găsit pe mire într-o locuință a unei rude, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției pentru postul de televiziune Caracol.

Prietenii care au denunțat falsa răpire au recunoscut că au mințit pentru a-l ajuta pe bărbat, care ''nu dorea să aibă de-a face cu căsătoria", a relatat cotidianul El Tiempo.

Incident rușinos la nuntă! Ce a pățit o mireasă, când toți ochii invitaților erau pe ea și pe mire: „S-a văzut tot!”

Aceasta este a doua tentativă a bărbatului de a scăpa de căsătorie punându-şi în scenă răpirea, potrivit Caracol. El nu va fi, însă, pus sub acuzare penală.

Recomandari