Antena Căutare

 Un bărbat din Timiș, prins la volan beat mort, fără permis și cu mașina neînmatriculată! Ce alcoolemie avea

Un bărbat din Timiș a fost prin în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis și consumase alcool peste măsură. 

Un bărbat din Timiș a fost prin în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis și consumase alcool peste măsură.

Bărbatul a ieșit cu mașina pe DN 69, care leagă Timișoara de Arad și abia se ținea pe picioare atunci când polițiștii l-au oprit pentru control și l-au testat cu aparatul etilotest.

În urma alcooltestului, aceștia au descoperit că omul avea o alcoolemie de 0,97 mg/l, iar surprizele nu s-au oprit aici. Bărbatul nu deținea permis de conducere, dar nici numere la mașina în care se afla.

”În 03 martie, Secției 3 Poliție Rurală Sînandrei au oprit pentru control, pe DN 69, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat”, spun polițiștii, potrivit banatul azi.

Acum șoferul s-a ales cu un lung șir de acuzații: punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

Incident teribil! Un călător a căzut dintr-un autobuz, după ce ușile s-au deschis într-o curbă! Victima a suferit mai mu... Cine este diplomatul român găsit mort într-un hotel din Mali! Bărbatul era căsătorit și avea un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x