Căutare Live

 Un bărbat din Timiș, prins la volan beat mort, fără permis și cu mașina neînmatriculată! Ce alcoolemie avea

Un bărbat din Timiș a fost prin în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis și consumase alcool peste măsură. 

Un bărbat din Timiș a fost prin în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, deși nu avea permis și consumase alcool peste măsură.

Bărbatul a ieșit cu mașina pe DN 69, care leagă Timișoara de Arad și abia se ținea pe picioare atunci când polițiștii l-au oprit pentru control și l-au testat cu aparatul etilotest.

În urma alcooltestului, aceștia au descoperit că omul avea o alcoolemie de 0,97 mg/l, iar surprizele nu s-au oprit aici. Bărbatul nu deținea permis de conducere, dar nici numere la mașina în care se afla.

”În 03 martie, Secției 3 Poliție Rurală Sînandrei au oprit pentru control, pe DN 69, un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat”, spun polițiștii, potrivit banatul azi.

Acum șoferul s-a ales cu un lung șir de acuzații: punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Calendar ortodox 4 martie. Am intrat în Săptămâna Albă! Ce e bine să faci până în Postul Paștelui...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri