Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Uitați cât sânge e pe mine! M-a bătut poliția!”. Scandal la un centru de carantină! Un bărbat s-a aruncat pe fereastră! Video

Un bărbat s-a aruncat pe fereastră, la un centru de carantină împotriva răspândirii noului coronavirus, din Piatra Neamț, și a acuzat că a fost bătut de polițiști.

Scandalul a fost provocat marți seară, de un bărbat de 35 de ani, care, după ce a consumat alcool, s-a aruncat de la etajul unu.

În urma săriturii, individul s-a ales cu o fractură deschisă la picior şi a fost transportat la spital. Individul fusese plasat în carantină pentru că nu respectase autoizolarea.

Femeia, iubita bărbatului de pe targă, e panicată de starea lui de sănătate. Cu câteva ore înainte, omul a riscat libertatea pentru ea.

Bărbatul se afla în autoizolare la domiciliu din data de 18 martie, Ieri ar fi părăsit casa și ar fi plecat să-şi vadă iubita. În casa ei, pe fondul consumului de alcool, a devenit violent. Mama femeii a sunat la 112. Poliţiştii l-au preluat pe bărbat și l-au condus la un centru de carantină din oraș. Era în jurul orei 18,30. Bărbatul îi acuză pe agenţii care l-au săltat că l-ar fi bătut.

„M-a bătut Poliţia. Luaţi camerele de la Poliţie. Eram la puşcărie, eram. Uitaţi! Daţi asta să vedeţi cât sânge pe mine!”, a spus bărbatul.

Personalul centrului de carantină are altă variantă. La o jumătate de oră după ce a ajuns acolo, bărbatul a încercat să fugă, sărind de la etajul unu. În urma săriturii s-a ales cu o fractură deschisă la picior. A fost chemată imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Piatra-Neamţ.

Cadrele medicale care l-au preluat au fost echipate complet. Şi bărbatului i-a fost pusă o mască pe faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro