„Uitați cât sânge e pe mine! M-a bătut poliția!”. Scandal la un centru de carantină! Un bărbat s-a aruncat pe fereastră! Video

Un bărbat s-a aruncat pe fereastră, la un centru de carantină împotriva răspândirii noului coronavirus, din Piatra Neamț, și a acuzat că a fost bătut de polițiști.

Scandalul a fost provocat marți seară, de un bărbat de 35 de ani, care, după ce a consumat alcool, s-a aruncat de la etajul unu.

În urma săriturii, individul s-a ales cu o fractură deschisă la picior şi a fost transportat la spital. Individul fusese plasat în carantină pentru că nu respectase autoizolarea.

Femeia, iubita bărbatului de pe targă, e panicată de starea lui de sănătate. Cu câteva ore înainte, omul a riscat libertatea pentru ea.

Bărbatul se afla în autoizolare la domiciliu din data de 18 martie, Ieri ar fi părăsit casa și ar fi plecat să-şi vadă iubita. În casa ei, pe fondul consumului de alcool, a devenit violent. Mama femeii a sunat la 112. Poliţiştii l-au preluat pe bărbat și l-au condus la un centru de carantină din oraș. Era în jurul orei 18,30. Bărbatul îi acuză pe agenţii care l-au săltat că l-ar fi bătut.

„M-a bătut Poliţia. Luaţi camerele de la Poliţie. Eram la puşcărie, eram. Uitaţi! Daţi asta să vedeţi cât sânge pe mine!”, a spus bărbatul.

Personalul centrului de carantină are altă variantă. La o jumătate de oră după ce a ajuns acolo, bărbatul a încercat să fugă, sărind de la etajul unu. În urma săriturii s-a ales cu o fractură deschisă la picior. A fost chemată imediat ambulanţa care l-a transportat la spitalul din Piatra-Neamţ.

Cadrele medicale care l-au preluat au fost echipate complet. Şi bărbatului i-a fost pusă o mască pe faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri