Căutare Live

Incident groaznic la Sinaia! O femeie însărcinată și un bărbat au căzut cu un ATV într-o râpă!

O femeie însărcinată și un bărbat au fost rănite, duminică, după ce au căzut cu un ATV într-o râpă, în Munţii Bucegi, în apropierea staţiunii Sinaia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, accidentul a avut loc pe drumul care duce din staţiunea Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi.

Cei doi – un bărbat de 25 de ani o femeie de 23 de ani, cetăţean spaniol – au pierdut controlul asupra unui ATV şi au căzut într-o râpă, la o diferenţă de nivel de opt metri.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova au precizat că femeia, care este gravidă în cinci luni, a suferit un traumatism abdominal, un traumatism hemitorace stâng şi o leziune la clavicula dreaptă, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Bărbatul a fost rănit mai uşor, având un traumatism la umărul stâng şi fiind transportat la spitalul din Sinaia.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un bărbat, sfâșiat de un câine de luptă, pe stradă, în Galați! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri