Antena Căutare

Un bărbat din Timişoara și-a aruncat câinele pe geam, de la etajul al patrulea, după ce l-a trezit din somn

N-a avut nicio urmă de regret! Un bărbat și-a aruncat pe geam, de la etajul al patrulea, câinele! Pompierii au intervenit să-l dea jos din copac

N-a avut nicio urmă de regret! Un bărbat din Timişoara și-a aruncat pe geam, de la etajul al patrulea, câinele! Pompierii au intervenit să-l dea jos din copac

Imagini teribile au fost surprinse într-un cartier din Timișoara, unde un bărbat și-a aruncat câinele de la etajul al patrulea al blocului în care locuia, după ce l-ar fi deranjat.

Potrivit tion.ro, se pare că bărbatul ar fi comis gestul teribil după ce a fost deranjat de animal, în timp ce dormea. Acesta a rămas într-un copac și a putut fi coborât de acolo doar de pompieri.

Totul s-a petrecut sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.30, pe strada Ciobanului din Timișoara. Pompierii timișoreni au fost chemați să intervină după ce o persoană a observat câinele blocat între crengi, în copac.

Inițial au crezut că este vorba despre o glumă, însă s-au deplasat la fața locului și au reușit să coboare animalul teafăr din copac. Unul dintre martorii incidentului a fotografiat animalul și a postat ulterior imaginile pe internet.

”Instabil psihic sau om fără suflet, așa se poate numi o persoană care la ora 5:30 și-a aruncat câinele pe fereastră de la etajul 4, pe motiv că l-a deranjat din somn. Mulțumesc pompierilor care au ajuns în scurt timp, dar inițial au crezut că este o glumă proastă”, a postat pe Facebook cel care a fotografiat animalul.

Imediat ce a fost dat jos din copac, animalul a fugit pe străzi.

Horoscop Urania 9 - 15 martie 2019! Vești rele! Acești nativi vor încheia o relație sentimentală, iar această zodie câșt... O nouă boală face ravagii în România, după gripă! Au fost confirmate alte peste 100 de cazuri! Medicii anunță 62 de dece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x