Antena Căutare

Incident neobişnuit! Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi tâlhărit soţia, din gelozie

Un bărbat care şi-a tâlhărit soţia din gelozie, a fost plasat sub control judiciar. El i-a luat acesteia telefonul mobil pentru a-i verifica mesajele şi fotografiile, conform Poliţiei Neamţ. Cei doi soţi se află în proces de divorţ.

Incident neobişnuit! Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar fi tâlhărit soţia, din gelozie
Un bărbat şi-a tâlhărit soţia, din gelozie.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în zona unei farmacii din oraşul Târgu-Neamţ. Femeia, în vârstă de 31 de ani, a fost luată cu forţa de soţul ei, cu care se află în proces de divorţ, şi introdusă în maşina lui.

„Din anchetă au reieşit indicii că, în timp ce femeia se afla în apropierea unei unităţi farmaceutice din Târgu-Neamţ, soţul său, în vârstă de 38 de ani, din comuna Bălţăteşti, judeţul Neamţ, cu care se află în proces de divorţ, ar fi exercitat acte de violenţă asupra acesteia şi ar fi introdus-o cu forţa în autoturismul său. În continuarea activităţii infracţionale, acesta i-ar fi sustras telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.” - a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, pentru MEDIAFAX.

Potrivit unor surse, din gelozie, bărbatul i-a luat telefonul pentru a-i verifica mesajele şi imaginile. În acel moment, soţia s-a dat jos din maşină şi s-a dus la portiera lui pentru a-şi recupera telefonul, dar bărbatul a trântit portiera şi i-a prins degetele, după care a plecat cu tot cu telefonul ei.

După incident, femeia s-a dus la Poliţie şi l-a reclamat pe bărbat.

„În urma documentării activităţii infracţionale, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională a fost recuperat integral, telefonul mobil fiind restituit persoanei vătămate.” - a mai transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Duminică, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamţ, faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Bărbat cu stare febrilă, preluat cu o autospecială a ISU de la Aeroportul Internaţional Sibiu şi dus la spital pentru in... Coronavirus în România: Klaus Iohannis, ședință de urgență! Câte cazuri au fost confirmate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x