Antena Căutare

Cruzime fără margini! Un bărbat, surprins în timp ce bătea cu sălbăticie un cal! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Imagini șocante au fost surprinse într-o localitate din Bacău, unde un bărbat a fost surprins în timp ce bătea un cal cu o furcă. 

Imagini șocante au fost surprinse într-o localitate din Bacău, unde un bărbat a fost surprins în timp ce bătea un cal cu o furcă.

În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate vedea cum bărbatul, despre care internauții spun că nu este proprietarul animalului, bate cu sălbăticie animalul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scena șocantă a avut loc marți, 12 februarie, în Comănești, Bacău, iar imaginile șocante au fost surprinse de un martor, care a precizat, de asemenea, că bărbatul nu era proprietarul calului.

Iubita medicului impostor face declarații sfidătoare: "De unde atâta siguranță pe voi că este un doctor fals?"... Ninsori abundente și temperaturi extreme! Zeci de zboruri, date peste cap după ce stratul de zăpadă a depășit 35 de cent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x