Căutare Live

O nouă metodă de tâlhărie face victime în România! Un bătrân a fost legat, bătut și jefuit de un tânăr care i-a câștigat încrederea cu această minciună

Înainte de perioada sărbătorilor, hoții găsesc noi metode de a obține bani de la victime. Un bătrân din Galați a fost chinuit în propria sa casă de un tânăr ce pretindea că vrea să îl ajute.

Imagine arhivă

Un bărbat din județul Galați, în vârstă de 79 de ani, a fost legat, bătut și tâlhărit în propria casă, după fusese păcălit de un fals reporter că urma să i se ia un interviu.

Două femei și un bărbat au fost reținuți în aces caz, cu mandat de arestare pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor făcute de polițiștii de investigaţii criminale pe raza județului, în cadrul a două dosare penale în care se fac cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt, informează Biroul de Presă al IPJ Vrancea.

„Cele două tinere, cu vârste între 18 şi 21 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, sunt cercetaţi pentru faptul că în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care l-ar fi legat şi lovit, după care i-ar fi sustras bani şi bunuri. Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că la data de 30 iunie ar fi intrat în domiciliul aceluiaşi bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condiţiile sale de viaţă, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4.900 de lei”, au declarat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla dacă persoanele reţinute au mai comis şi alte infracţiuni.

Este haos! Zeci de urși polari au invadat un sat! Toate activitățile publice au fost oprite... Mihai Neșu construiește cel mai mare complex pentru copiii cu dizabilități: „Mi se pare o minune tot ce se întâmplă”...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x