Antena Căutare

Cumplit! Un bebeluș a ajuns la spital, înjunghiat în abdomen! Explicațiile părinților sunt greu de crezut

Incident cumplit în Târgoviște! Un bebeluș a ajuns la spital în stare gravă, înjunghiat în abdomen. Ce au declarat părinții copilului.

Incident cumplit în Târgoviște! Un bebeluș a ajuns la spital în stare gravă, înjunghiat în abdomen. Ce au declarat părinții copilului.

Un bebeluș de doar un a ajuns în stare gravă într-un spital din Târgoviște, după ce, spune mama sa, s-ar fi jucat cu un cuțit.

Declarațiile medicilor care l-au preluat sunt tulburătoare, surse medicale precizând că bebeluşul avea intestinele expuse.

Mama bebelușului suține că cel mic s-ar fi jucat cu un cuţit şi astfel s-ar fi tăiat pe burtă, provocându-şi o rana groaznică, scrie observator.tv.

Tatăl copilului a precizat pentru targovistenews.ro că era plecat la muncă atunci când s-a întâmplat tragedia şi nu ştie ce s-a întâmplat.

Poliţiştii au preluat cazul şi au demarat cercetările.

Detalii pe: https://observator.tv/social/bebelus-injunghiat-targoviste-287558.html

Programul elevilor ar putea fi schimbat! Cum vrea să îl modifice ministrul Educației... Episcopia Hușilor, prima reacție după condamnarea preoților acuzați de șantaj cu imagini indecente: „Deoarece ne aflăm î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x