Antena Căutare

Naștere cu peripeții în noaptea dintre ani! Un bebeluș a venit pe lume în parcarea unei biserici

O naştere cu peripeţii a avut loc în Statele Unite! Un bebeluş a fost adus pe lume în parcarea unei biserici, după ce părinţii nu au mai putut ajunge la timp, la spital. Din fericire, un pompier aflat în apropiere a intervenit şi a demonstrat că, la nevoie, chiar şi un luptător cu focul poate fi moaşă.

Un bebeluş grăbit să vină pe lume le-a dat emoţii părinţilor săi. Mama lui a intrat în travaliu, însă nu a mai apucat să ajungă la spital. Părinţii au fost nevoiţi să oprească maşina în parcarea unei biserici, aflată la 20 de minute de cea mai apropiată unitate medicală. Aşa că au sunat la serviciile de urgenţă. Primul ajuns a fost un poliţist. neinstruit pentru astfel de situaţii.

Întâmplarea face ca în apropiere să se afle un pompier antrenat pentru astfel de cazuri. Totul a durat doar un minut şi jumătate.

„Tremuram din toate încheieturile. A fost o misiune contratimp şi cel mai înspăimântător lucru pe care l-am făcut vreodată. Clădirile în flăcări nu îţi oferă acelaşi sentiment.” , poveștește pompierul.

La scurt timp, a sosit şi ambulanţa care a preluat bebeluşul. Starea de sănătate atât a băiatul nou-născut, cât şi a mamei este una bună. Părinţii, însă, caută acum un nume pentru copil. Iar internauţii i-au sugerat să-l boteze Tyler, după pompierul salvator.

Pregătiri pentru Bobotează, la Constanța. Preoţii ajutaţi de voluntari pun etichete pe sticlele de agheasmă... Cazul Caracal s-ar putea repeta. Legea pentru localizarea persoanelor dispărute într-un timp scurt, amânată de şase luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x