Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Un bebeluș de patru luni a fost furat din spital pentru a fi folosit la cerșit. Copilul fusese abandonat la naștere

Un caz revoltător s-a înregistrat la Spitalul de Urgență din Petroșani, unde un bebeluș abandonat de mamă a fost furat chiar de sub ochii asistentelor. Polițiștii au fost, însă, alertați imediat și au reușit să găsească copilul.

Un bebeluș de patru luni a fost furat din spital pentru a fi folosit la cerșit.

Bebelușul în vârstă de patru luni a fost abandonat la naștere de mamă, iar acum, acesta a fost furat de un bărbat, chiar din unitatea medicală. El a fost, însă, găsit rapid, în brațele unui bărbat care îl folosea la cerșit.

Polițiștii au dus imediat copilul la spital, iar apoi au alertat Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara, ai cărei inspectori au identificat rapid și mama micuțului.

O femeie şi-a sufocat din greşeală bebeluşul, într-un hotel din Iaşi. Tatăl copilului ar fi un deputat cunoscut

În momentul în care a fost chestionată, ea a spus că bărbatul care a luat copilul din spital este chiar tatăl copilului. În certificatul de naștere, însă, este trecut un alt bărbat, cel cu care femeia este căsătorită.

Mama și copilul au fost duși, după o muncă de convingere îndelungată, într-un centru maternal din Hunedoara.

Un bebeluș a venit pe lume plin de păr. Reacția părinților, incredibilă: ”Ne-am zis că o să înceapă să se radă înainte să știe să meargă în picioare!”

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a anunțat că va face demersuri pentru decăderea femeii din drepturile părintești.

Recomandari