Antena Căutare

Înfiorător! Un bebeluș moare după ce alunecă în cada cu apă fierbinte în care mama se pregătea să-i facă baie! Doar fruntea și câteva degețele i-au rămas intacte

Un bebeluș din Ucraina a suferit arsuri pe 80% din corpul său după ce a căzut în cădița cu apă ferbinte pe care mama sa i-o pregătea pentru baie.

Lacrimi și durere în sufletul unei mame! Un bebeluș de 11 luni a murit după ce a căzut în cădița cu apă fierbinte pe care mama i-o pregătea pentru a-i face baie. După 11 zile de agonie și plânsete de durere, inima micuțului a încetat să mai bată

Un bebeluș din Ucraina a suferit arsuri pe 80% din corpul său după ce a căzut în cădița cu apă ferbinte pe care mama sa i-o pregătea pentru baie. Femeia fiersese câțiva litri de apă, care urmau a fi amestecați cu apă rece pentru a-i potrivi apa la temperatura camerei.

Câteva clipe de neatenție au fost neecsare ca cel mic să se joace pe lângă apa fierbinte și să alunece în cada cu apă fiartă. Mama s-a întors pentru a lua apa rece de pe un dulap, moment în care o tragedie iremediabilă a avut loc. Mama a luat imediat copilașul în brațe și l-a învelit în prosop, dar în câteva secunde s-a îngrozit când a văzut că pielea micuțului se lua de pe el: "Am văzut cum a căzut în apa fierbinte. M-am repezit la găleată și l-am scos repede. L-am îmbrățișat, apoi l-am înfășurat într-o cârpă de bumbac. Când l-am dezbrăcat, am văzut cum i se exfoliază pielea”

Doar câteva părți mici ale corpului său fragil au rămas intacte, precum fruntea și unele degețele. După 11 zile de agonie extinsă, micuțul a încetat să mai trăiască din cauza durerii insuportabile.
Katherine Nozhenikova, voluntar al unei organizații de caritate în orașul Salhany din Ucraina, a postat fotografiile copilului pe Facebook după ce a fost internat în spital, pentru a crește gradul de conștientizare.

Medicii au povestit cu lacrimi în ochi că băiețelul din Ucraina a rămas fără voce, după ce a plâns ore întregi din cauza arsurilor grele și a durerilor insuportabile.
Mama sa, Tetyana Chernenko, a a stat zi și noapte la căpătâiul fiul ei, iar acum este în stare de șoc, neputând să depășească coșmarul prin care trece. Femeia își face nenumărate mustrări de conștiință pentru faptul că a lăsat micuțul nesupravegheat preț de câteva minute.

Dezastrul de la Cernobîl revine pe micile ecrane! Imagini mai înspăimântătoare decât orice film de groază... Operațiunea "Pomana" face în continuare victime! O bătrână de 81 de ani rămâne fără economiile de-o viață după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x