Antena Căutare

Un botosanean si-a gasit toate cele trei masini incendiate! Politia a deschis o ancheta

Cifra trei este purtatoare de ghinion pentru un tanar de 22 de ani din Botosani. Barbatul avea trei masini si toate au fost incendiate de niste necunoscuti, chiar la ora trei noaptea. Toate indiciile arata ca focul a fost pus intentionat si ca piromanii stiau exact pe cine vor sa pagubeasca.

Miercuri spre joi noaptea. Ora trei. Este incendiata prima masina. Autoturismul arde ca o torta, fara ca cineva sa mai poata salva ceva din el.

Ieri noapte, la aceeasi ora, alte doua masini ale aceluiasi proprietar sunt incendiate, chiar sub nasul acestuia. Mai precis, in parcare. Doar ca una era in fata, iar alta in spatele blocului. Asa ca un lucru e clar. Barbatul este vizat. Pe la ora trei si un sfert a trecut o masina.

Pana la venirea pompierilor, locatarii au dat o mana de ajutor. Unul din agentii locali a incercat sa stinga incendiul cu apa aruncata de vecini. Apoi au ajuns pompierii si imediat s-au observat flacarile in spate. In urma interventiilor echipajelor ISU s-a concluzionat ca actiunea a fost una intentionata. Pana in acest moment nu s-a stabilit un mobil in comiterea faptelor.

VIDEO! Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului... CNSAS: ANI a castigat procesul cu Mircea Dinescu pe incompatibilitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x