Antena Căutare

A învins două tipuri de cancer, dar și coronavirusul. Un bunic de 75 de ani a uimit lumea: ”Am 14 nepoți. Nu m-am gândit nicio clipă că voi muri!”

Un bunic în vârstă de 75 de ani, care are un singur plămân, a reușit să învingă coronavirusul după patru săptămâni petrecute într-un spital. 

A învins două tipuri de cancer, dar și coronavirusul. Un bunic de 75 de ani a uimit lumea: ”Am 14 nepoți. Nu m-am gândit nicio clipă că voi muri!”
A învins două tipuri de cancer, dar și coronavirusul. Un bunic de 75 de ani a uimit lumea: ”Am 14 nepoți. Nu m-am gândit nicio clipă că voi muri!”

William Burns, un bărbat în vârstă de 75 de ani, a învins cancerul de două ori, iar atunci când a fost depistat pozitiv pentru coronavirus, medicii s-au temut că-l vor pierde. În mod miraculos, însă, după patru săptămâni de spitalizare, el și-a revenit.

William este bunicul a 14 copii și trăiește într-un orășel din Scoția. Acum, însă, el a devenit cunoscut în toate colțurile lumii, întrucât povestea lui este impresionantă. Acesta a reușit să învingă coronavirusul după ce a supraviețuit unor forme de cancer. Mai exact, în urmă cu câțiva ani a învins cancerul de prostată, iar în 2007, el s-a luptat cu un cancer pulmonar, în urma căruia i-a fost îndepărtat un plămân.

Ultimă oră! Alte 15 persoane au murit din cauza coronavirusului, între care o femeie de 36 de ani. Bilanțul deceselor a urcat la 567

”E un miracol că am supraviețuit. Dar am fost tot timpul optimist și chiar cred în puterea minții. Nu a fost niciun moment în care să cred că voi muri.”, a mărturisit bărbatul.

William Burns este căsătorit de 54 de ani cu soția lui, Ruby Ivy, alături de care are cinci fii și 14 nepoți.

Acum, familia lui e încântată că acesta se va întoarce, în sfârșit acasă.

”William e un luptător. Nu a lăsat nimic, niciodată să-l oprească. Imediat ce va ajunge acasă, va fi în grădină, muncind.”, a mărturisit soția lui.

Rafila spune că reluarea cursurilor s-ar putea face "gradual", începând cu universităţile şi liceele: La copiii foarte mici utilizarea măştii o să fie foarte dificilă

”A fost cumplit să nu-l vedem. A trebuit să fim tot timpul cu ochii pe mama, să fie liniștită. Ne bucurăm că tata a avut telefonul cu el și am putut să-l vedem de câteva ori.”, a mai povestit fiul acestuia.

Coronavirus în Regatul Unit - Alte 684 de decese; aproape 20.000 de victime în total

Oficialii britanici au anunţat vineri 684 de decese în spitale, adică mai multe decât au fost raportate joi (616), bilanţul total al victimelor fiind de 19.506 de la începutul pandemiei, scrie AFP.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, 143.464 de persoane (cu 5.386 mai mult) au fost testate şi diagnosticate pozitiv în ţară.

Bilanţul autorităţilor nu ia în calcul totuşi centrele şi azilele unde, potrivit reprezentanţilor din sector, au murit mai multe mii de persoane în vârstă.

Britanicii aşteaptă reîntoarcerea la cârma ţării a premierului Boris Johnson, aflat în convalescenţă de la externarea sa în 12 aprilie, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Ministrul Afacerilor Externe Dominic Raab asigură interimatul.

Rafila spune că reluarea cursurilor s-ar putea face "gradual", începând cu universităţile şi liceele: La copii... Patru angajaţi ai Spitalului General CF Sibiu şi doi pacienţi, confirmaţi cu coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x