Un câine a fost împușcat în cap, la o sută de metri de casa proprietarilor. Mesajul făcut public pe Facebook: ”Să mori în chin!”

Cruzime fără margini la Bihor, acolo unde câinele unei familii a fost împușcat în cap, la doar câteva sute de metri de locuință, pe terenul acesteia. Poliția a demarat o anchetă în acest caz. 

Un câine a fost împușcat în cap, la o sută de metri de casa proprietarilor. Mesajul făcut public pe Facebook: ”Să mori în chin!”

Proprietarul cățelului a făcut publică povestea printr-un mesaj postat pe Facebook, unde a explicat că animalul a fost împușcat în cap sâmbătă, la doar o sută de metri de casă. De asemenea, el se întreabă cum ar fi fost dacă glonţul ar fi lovit o persoană, în condiţiile în care în zonă era ceaţă densă.

Imagini șocante. Câine de rasă ucis cu sălbăticie de doi tineri

Rocky era un metiș tânăr, ce fusese crescut în apartament, vaccinat, deparazitat și microcipat, iar proprietarul îl lăsase, împreună cu o căţeluşă, la părinţii săi, el fiind plecat la muncă în Belgia, unde locuieşte cu chirie într-un apartament foarte mic.

Sâmbătă, însă, patrupedul se juca în curte, iar o oră mai târziu, familia a auzit împușcături, motiv pentru care a ieșit să vadă ce se întâmplă. A găsit cățelul împușcat în cap, la aproape o sută de metri de casă, pe un teren agricol.

Proprietarul bănuieşte că patrupedul a căzut victima unor vânători care ieşiseră la o partidă în căutare de fazani.

Câini vânați cu arbaleta, într-un oraș din România! Este nevoie de ajutorul oamenilor pentru identificarea ucigașului

Polițiștii anchetează acest caz, ei începând verificările pentru uz de armă fără drept. De asemenea, cadavrul animalului a fost transportat la Direcția Sanitar-Veterinară, pentru necropsie.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri