Antena Căutare

Video. Un câine este legat de mașină și târât de stăpân pentru a-l pedepsi. Imagini suprinse într-o localitate din Argeș!

Imagini înfiorătoare surprinse de un amator într-o localitate din România. Potrivit primelor informații, acest episod s-ar fi petrecut într-o localitate din Argeș, iar cel care se află la volan ar fi viceprimarul comunei

Imagini înfiorătoare surprinse de un amator într-o localitate din România. Un este târât de un conducător auto ziua-n amaiza mare. Potrivit primelor informații, acest episod s-ar fi petrecut într-o localitate din Argeș, iar cel care se află la volan ar fi viceprimarul comunei.

Se pare că animalul ar fi suportat o pedeapsă din partea stăpânului, care așa a înțeles să se răzbune pe bietul patruped.

Vom reveni cu amănunte pe măsură ce vom avea informații complete despre acest caz revoltător, care astârnit deja zeci de reacții în mediul online.

Rezultate Simulare Evaluare Națională Edu.ro. Note la Română, Matematică, Limba Maternă... Elevii din București, duși la școală cu microbuzele! Anunțul făcut de primarul general Gabriela Firea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x