Antena Căutare

Un cal înfometat, bătut şi abandonat în curtea bisericii a fost în centrul unei ample operaţiuni de salvare

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. Calul zăcea de mai bine de 24 de ore în ploaie şi în frig.

Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. Calul zăcea de mai bine de 24 de ore în ploaie şi în frig.

O tânără a fost cea care a văzut chinurile teribile prin care trecea animalul şi a cerut ajutorul angajaţilor unui cabinet veterinar.

După ce i-au fost acordate primele îngrijiri, calul a ajuns la un adăpost. Autorităţile au identificat rapid proprietarii şi i-au amendat pentru început cu 100 de lei. Acum însă este în desfăşurare o amplă anchetă.

Potrivit legii, stăpânii calului riscă şi închisoare de până la 3 ani.

Accident extrem de GRAV! Bacău: Plan roşu de intervenţie activat de autorităţi după ciocnirea unui autocar cu un microbu... Medicii ne pleacă din țară! Adevărații eroi ai zilelor noastre sunt cei care rămân. Care sunt motivele pentru care aleg ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x