Antena Căutare

Accident șocant la Constanța. Părintele Antonie a murit, după ce a intrat cu mașina într-un copac. Ce spun anchetatorii

Părintele Antonie, călugăr la mânăstirea Sfântul Filip din Adamclisi, s-a stins în mod tragic, într-un accident rutier, produs duminică noaptea în comuna Ciocârlia de Jos din județul Constanța.

Părintele Antonie, călugăr la mânăstirea Sfântul Filip din Adamclisi, s-a stins în mod tragic, într-un accident rutier, produs duminică noaptea în comuna Ciocârlia de Jos din județul Constanța.

Accidentul a avut loc duminică, la miezul nopții, după un șofer a pierdut controlul asupra mașinii din cauza vitezei. „Un bărbat de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3, prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa, şi ajungând la 20 m de ieşirea din localitate, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit carosabilul către stânga şi a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturna în afara părţii carosabile„, au anunțat polițiștii din cadrul IPJ Constanța.

La locul accidentului nu au fost descoperite urme de frânare, motiv pentru care nu este exclusă ipoteza unei sinucideri. Șoferul care a murit în accident este părintele Antonie, călugăr la mânăstirea Sfântul Filip din Adamclisi. Bărbatul avea 45 de ani, nu fusese căsătorit și nu avea copii. El intrase în mânăstire în urmă cu patru ani și era apreciat atât de credincioși, cât și de conducerea lăcașului de cult.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

STB se pregătește de grevă în București! Angajații cer salarii majorate. Primul protest are loc astăzi, de la ora 11... Alex, găsit fără suflare de mama sa în podul casei. Tânărul se pregătea să înceapă o viață nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x