Antena Căutare

Un camion cu alimente a luat foc pe A1. Traficul a fost blocat timp de doua ore

Un tir cu alimente s-a rasturnat in noaptea de luni spre marti pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Soferul a incercat sa evite un caine, insa a acrosat unul dintre parapetii de pe marginea drumului. Nu au fost inregistrare victime, insa traficul a fost afectat timp de cateva ore.

Tirul cu alimente care se deplasa de la Bucuresti la Brad a ars in totalitate. Soferul a declarat ca a incercat sa evite un caine, tirul a intrat in balans si nu l-a mai putut stapani.

"Era un caine, asa cred, era intuneric, am tras de volan si am incercat sa-l evit, dar am intrat cu masina in parapet si m-am rasturnat. Tirul a luat foc, erau flacari foarte mari, soferii ceilalti care au trecut prin zona au incercat sa ma ajute sa sting focul, dar flacarile erau mari si nu am putut interveni. Nu s-a mai putut salva nimic de catre pompieri, nici masina, nici incarcatura", a declarat soferul tirului, Ioan Butnaru.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale, iar dupa o ora si jumatate au reusit sa stinga flacarile.

FOTO: Intact Images

CANICULA se mentine! In Capitala vor fi 42 de grade la umbra... Perchezitii in Bucuresti pentru destructurarea unei grupari de evazionisti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x