Antena Căutare

Un camion s-a transformat într-o torţă pe patru roţi! Incendiu puternic, în Târgu Mureş! Localnicii au vrut să îl stingă cu pături! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un camion s-a transformat într-o torţă pe patru roţi. Incendiul a izbucnit într-o parcare din Târgu Mureş/ Flăcările au ajuns și la un alt camion, aflat în apropiere.

Incendiul a fost anunțat în jurul orelor 21.30 de paznicul societăţii. Acesta a sunat speriat la 112 şi a povestit cum o maşină s-a aprins, cel mai probabil de la un scurtcircuit electric.

Oamenii din zonă s-au speriat că incendiul se poate extide şi la casele lor şi au ieşit afară, cu pătura pe ei. Din fericire, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia la timp.

„Era parcat în curte. Eu acolo l-am văzut parcat, n-am văzut să umble nimeni la el. Eu eram în camionul meu, de acolo s-au auzit bubuiturile”, a spus el.

Camionul a fost distrus în totalitate de flăcări. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Când vom putea ieși din case, de fapt, fără declarații, și ce noi reguli vor fi impuse! Nelu Tătaru a spus tot! „Trebuie... Infecția cu noul coronavirus NU este singura ce pune în pericol România! 12.567 versus 20.000 de cazuri, dintre care 64 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x