Antena Căutare

Un campion judoka din Iasi a bagat in spital trei studenti. CSU l-a suspendat pentru un an

Un campion judoka de 21 de ani din Iasi s-a ales cu dosar penal si cu interdictia de a participa, timp de un an de zile, la competitii sportive. Asta, dupa ce a bagat in spital trei studenti. Totul s-a intamplat sambata noaptea cand sportivul s-a luat la harta cu tinerii, intr-un club din oras

Nimeni nu stie exact de la ce a pornit scandalul. “Am iesit foarte frumos cu cativa colegi intr-un club, s-a luat de cativa colegi de-ai mei, eu l-am rugat frumos si l-am intrebat ce s-a intamplat daca l-am deranjat noi cumva, dupa care m-a impins, a ridicat un scaun pe-acolo”, a povestit una dintre victime.

Bodyguarzii din club au intervenit imediat si i-au dat afara pe scandalagii. Spiritele erau insa prea incinse, asa ca cearta a continuat pe strada, pana in campusul studentesc "Tudor Vladimirescu". “L-am intrebat ce s-a intamplat, n-am apucat niciun contact sa avem, el m-a lovit direct, eu am cazut jos”, a mai spus victima.

In total, trei studenti au ajuns la spital batuti mar. “Toti trei aveau traume la nivel facial, cu fracturi de mandibula - unul dintre ei, ceea ce a necesitat si internare si operatie si ceilalti doi prezentau si traumatisme cranio-cerebrale, iar unul dintre ei si o trauma toraco-abdominala”, a declarat medicul Iulian Perianu, purtator de cuvant al Spitalul “Spiridon Iasi”

De la spital, scandalagii au ajuns la politie. Judokanul s-a prezentat singur la sectie, dupa cateva ore. A recunoscut ca s-a luat la bataie pe strada si ca a bagat trei baieti in spital. “A fost sanctionat cu amenda de 500 de lei si pe numele sau s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente”, a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant IPJ Iasi.

Sanctiuni a primit si Clubul Sportiv Universitar "Politehnica" Iasi. Desi George Neagu a adus multe medalii clubului, antrenorii sai au decis sa-l suspende pentru o perioada de un an.

Discriminare incredibila: Un copil care sufera de o forma rara de epilepsie, dat afara de la gradinita... Dacia Sandero, lider in clasamentul vanzarilor pe modele din Spania. Totusi, vanzarile celor mai mari importatori de aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x