Antena Căutare

Clipe de panică la Opera din București! Un candelabru s-a spart deasupra spectatorilor - FOTO

Un candelabru s-a spart deasupra spectatorilor, duminică, în sala mare de spectacole a Operei București, înainte de începerea baletului „Don Quijote”.

Un candelabru s-a spart deasupra spectatorilor, duminică, în sala mare de spectacole a Operei București, înainte de începerea baletului „Don Quijote”.

Mai multe cioburi au căzut peste mai mulți spectatori aflați în sala de spectacol, care erau așezați la locurile lor.

Imediat după ce candelabrul s-a spart, în sală s-a auzit foarte tare, de la sectorul respectiv, un țipăt de copil, deși orchestra repeta, iar zgomotul de fond era puternic.

O angajată a Operei a confirmat, ulterior, faptul că un copil a țipat din cauza incidentului, potrivit Libertatea.ro.

Duminică seara, la Opera Națională București, a fost pus în scenă baletul „Don Quijote”, o adaptare scenografică după opera lui Miguel de Cervantes. Piesa „Don Quijote” este rezultatul unei colaborări internaţionale: montarea este preluată de la teatrul liric din Karlsruhe (Germania), iar regia şi adaptarea coregrafică după veriunea clasică (Marius Petipa, Alexandr Gorski) a fost concepută de coregraful ceh Jaroslav Slavický, în timp ce balerinii sunt cei de la Opera Națională București.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 18 noiembrie 2018... România, lovită de iarnă la mijlocul lunii noiembrie! Mai multe mașini au fost avariate, iar șapte drumuri, închise circ...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x