Antena Căutare

Un candidat ARD si-a postat pe Facebook poze cu sacose USL in mana

Incurcate sunt caile Domnului, mai ales in campania electorala. O dovedeste un candidat A.R.D. la alegerile parlamentare, din Vaslui, care apare in fotografii postate pe contul personal de pe o retea de socializare, in timpul propriei campanii electorale, cu sacose purtand insemnele USL

Candidatul cu pricina se numeste Mihai Ponea si vrea sa fie parlamentar din partea Aliantei Romania Dreapta. Asta nu l-a impiedicat sa posteze pe Facebook doua fotografii in care apare atat cu o sacosa USL in mana in timp ce se afla in propria campanie electorala intr-un targ din judet, cat si cu o caravana pe fundal cu contracandidatul sau de la USL.

Ambele fotografii sunt facute, potrivit explicatiilor de pe site-ul de socializare, in timp ce se afla in propria campanie electorala la targul saptamanal din localitatea Pungesti, situata in colegiul in care acesta candideaza.

Mihai Ponea are explicatii pentru cele doua imagini, in cea in care apare cu o sacosa USL in mana sustinand ca, de fapt, voia doar sa cumpere peste proaspat si nu avea alta punga la indemana.

"Categoric nu este vorba despre campanie electorala pentru USL. Eram in propria mea campanie in targul de la Pungesti si am zis sa cumpar si eu peste, pentru ca era dezlegare in acea zi. Vanzatorul avea o mana de sacose cu USL si, cum nu aveam alta punga la mine, am zis sa o folosesc pe cea pusa la dispozitie de comerciant. Trebuie sa recunosc ca este o promovare foarte inteligenta a celor de la USL", a declarat, Mihai Ponea, potrivit Mediafax.

Candidatul ARD a gasit explicatii si pentru cea de-a doua fotografie in care apre, pe fundal, si contracandidatul sau de la USL din Colegiul de deputati nr. 2 Vaslui, Dan Bordeianu.

"Ce sa fac daca cei de la USL trimit tot timpul o masina dupa mine prin targurile in care merg in campanie. Oricum, prin postarea acestor fotografii, vreau sa le arat oamenilor ca nu am nicio problema cu nimeni. Asa s-a nimerit", a conchis Ponea.

Foto: Facebook/Ponea Mihai

SIE: Gruparea Anonymous poate aduce pericole foarte mari pentru securitate... Pelerinaj cu final tragic in judetul Neamt: Zece raniti, patru dintre ei in stare grava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x