Antena Căutare

Un centru pentru femeile agresate a fost deschis in Capitala

In fiecare zi 35 de femei agresate de parteneri cer ajutorul autoritatilor. Numarul celor care indura bataile in tacere este insa mult mai mare. Din pacate, multe pur si simplu nu stiu ce pot face ca sa scape de teroarea de zi cu zi. Ei bine, o solutie pentru ele sunt centrele unde pot primi consiliere si ajutor.

Andreea, o tanara de 24 de ani, este victima a violentei in familie. A venit in Bucuresti pentru a-si face un viitor, insa, barbatul iubitor care i-a promis si luna de pe cer i-a invinetit ochii. A suportat aproape un an de zile, insa atunci cand sotul violent s-a indreptat asupra fetitei de doar 7 ani, femeia a vazut negru in fata ochilor si a plecat. Acum, femeia a ajuns sub protectia statului si intr-un centru proaspat deschis in Capitala. Este un loc in care sa mearga cu copiii in momentele de tensiune sau de agresiune fizica.

Si pentru cazurile grave primaria Capitalei are solutii. Persoanele care sufera de pe urma violentei domestice pot fi gazduite in garsoniere utilate complet pana la momentul in care se obtine ordinul de restrictie impotriva agresorului.

Ca sa primeasca ajutor femeile agresate trebuie sa aiba curaj sa plece de langa partenerii agresivi.

Sute de familii au de suferit dupa prabusirea combinatului Mechel, din Campia Turzii... Repetitiile pentru Ziua Nationala au paralizat traficul in Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x