Căutare Live

Un cetatean german s-a adresat instantei pentru a demonstra ca este fiul Regelui Mihai

Momente delicate pentru regele Mihai. Majestatea Sa este chemat in instanta de un cetatean german care sustine ca este fiul sau. Barbatul are 72 de ani si este violonist. El cere la Judecatoria Sectorului 1 sa se faca o expertiza ADN care sa dovedeasca legatura de paternitate dintre el si fostul suveran al Romaniei

Un cetatean german incearca, de aproape 20 de ani, sa ii convinga pe magistrati ca este urmasulregelui Mihai, dintr-o casatorie secreta. Dieter Stanzeleit a deschis un nou proces la Judecatoria Sectorului 1, chiar daca a pierdut pana acum mai multe procese din tara si din strainatate.

Dieter Stanzeleit spune ca s-a nascut in Azuga in timpul casatoriei Regelui Mihai cu o descendenta a Casei Regale din Marea Britanie, apoi ar fi fost abandonat, la o varsta foarte frageda, in grija unei familii germane.

In plus, barbatul a adus mai multe documente care sa dovedeasca cele spuse.

SPECIAL: Cainii-ghid, "ochii" persoanelor nevazatoare... Un detinut condamnat pentru omor a evadat de sub escorta...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri