Antena Căutare

Un colaborator al trupei Mandinga, retinut pentru comercializare de cannabis

Un cetatean german, colaborator al trupei Mandinga, a fost retinut de procurorii DIICOT, marti seara, dupa ce ar fi incercat sa vanda cannabis in Bucuresti.

"Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Giurgiu au dispus retinerea pentru 24 de ore a inculpatilor Grusa Mirko Tony Sevko, cetatean german si Bobirci Marius Dumitru, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc", precizeaza DIICOT intr-un comunicat de presa, preluat de Mediafax.

Tobosarul trupei Cortez, Grusa Mirko Tony Sevko, a fost depistat in flagrant delict pe raza municipiului Bucuresti, avand asupra sa droguri de risc cannabis, pe care intentiona sa le comercializeze in Capitala.

In urma unor perchezitii efectuate si in locuinta lui Dumitru Bobirci au fost gasite mai multe doze de cannabis si rezina de cannabis.

Procurorii DIICOT vor solicita, miercurii instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 29 de zile.

Mandinga infirma zvonurile legate de colaborarea cu Grusa Mirko

Mandinga infirma stirile aparute astazi in presa legate de colaborarea cu Grusa Mirko. Tobosarul nu a colaborat niciodata cu trupa Mandinga si nici nu a participat alaturi de acestia la competitia Eurovision, se arata intr-un comunicat de presa.

Atat managementul Mandinga, cat si casa de discuri, sustin faptul ca formatia care va reprezenta Romania la Eurovision 2012 nu are nicio legatura cu persoanele arestate marti seara de DIICOT pentru trafic de droguri, printre care si tobosarul Grusa Mirko.

Surse judiciare au afirmat ca Grusa Mirko ar fi declarat ca este tobosar al trupei Mandinga si ca a colaborat cu acestia in trecut, cat si pentru Eurovision, insa acest lucru este neadevarat, el nefiind in niciun fel implicat in acest proiect.

O dovada clara care vine in sustinerea Mandinga este prezenta in seara de sambata, 10 martie, a tobosarului Grusa Mirko la un concert sustinut de trupa Cortez - al carui membru oficial este de aproximativ doua luni - intr-un club din Capitala, chiar in timpul finalei Eurovision.

Mandinga nu doreste sa se asocieze in niciun fel cu acest scandal si ii invita pe fani sa nu se lase influentati de stiri care nu prezinta dovezi concrete!


foto: discovermagazine.com

CCR: Coplata pentru servicii medicale la pensiile peste 740 lei, constitutionala... Muncitori prinsi sub armaturi de beton la Catedrala Mantuirii Neamului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x