Antena Căutare

Un concert gratuit al lui Dan Bursuc s-a lasat cu o bataie generala intr-un bar din Iasi

A fost macel, aseara, intr-un bar din Iasi, dupa un concert al manelistului Dan Bursuc. Dupa ce au dansat pe manele si au baut cat au putut, spectatorii au incins o bataie generala. Au spart sticle si pahare, au rupt scaune si au plecat fara sa plateasca. In urma scandalului, a ramas patronul disperat, caruia i-a fost incendiat un alt restaurant acum un an.

Patronul restaurantului in care s-a dat o batalie generala, dupa un concert de manele. A ramas plin de sange dupa incaierarea generala. “M-am saturat. Asta este realitatea. M-am saturat! Nu mai support”, aspus, disperat, barbatul.

La intrarea in bar, un afis anunta de cateva zile concertul gratuit al lui Dan Bursuc, alaturi de Copilul de Aur. Aseara, spiritele s-au incins atat de tare, incat s-au racorit cu pumni si picioare. Si, spun anchetatorii, sabii si topoare.

In fata restaurantului, inca mai sunt bani aruncati pe asfalt. In interior, ringul de dans este inrosit. Printre petele de sange, sticle sparte. Pe unul dintre scaune, cineva a lasat o fata de masa cu care si-a sters ranile. Nu este primul incident legat de patronul barului iesean.

Acum mai putin de un an, un alt restaurant i-a ars aproape complet. Anchetatorii spuneau atunci ca la mijloc ar fi o mana criminala, dar vinovatii nu au fost de gasit.
Politia ii cauta acum pe cei care au pornit scandalul de aseara. Au inceput deja audierile martorilor.

Cativa liceeni au dat dovada de ingeniozitate la concursul Odissey of the Mind... Accident grav in judetul Arad: Sapte oameni au ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x