Antena Căutare

Un copil a ajuns la spital, cu atac de panică, după ce trupele speciale au descins la o adresă greşită, în Braşov

Mascaţii braşoveni au reuşit în această dimineaţă să stabilească o performaţă nedemnă pentru forţele de ordine! Luptătorii au plecat cu o misiune clară: să reţină un grup infracţional. Numai că au greşit adresa şi au intrat, în forţă, în casa în care locuieşte fosta soţie a unui consilier judeţean şi cei doi copii ai săi.

S-a întâmplat la primele ore ale dimineţii, când forţele de intervenţie au intrat în casa femeii şi au răvăşit-o, deşi aceasta încerca să-i convingă că nu pe ea o caută. Din cauza comportamentului violent al mascaţilor, unul dintre copii a făcut un atac de panică şi a fost dus la spital.

Cei doi copii ai femeii de 10 şi 12 ani treziţi din somn de urletele mascaţilor au fugit şi s-au refugiat într-o baie. În urma şocului suferit unul dintre copii şi-a pierdut cunoştinţa. Aşa că un echipaj SMURD a fost chemat la faţa locului.

După minute bune de căutări, când într-un final forţele de ordine au renunţat să mai răscolească imobilul, fosta soţie a consilierului judeţean le-a spus mascaţilor că au greşit adresa.

Într-un final mascaţii au verificat şi restul locuinţelor din zona rezidenţială şi chiar au luat mai multe persoane pentru audieri.

După percheziţia ratată din această dimineaţă conducerea poliţiei se apără şi spune că agenţii nu au făcut decât să pună în aplicare un mandat emis de judecător, în baza informaţiilor culese de investigatori.

Practic oamenii legii încercau să dea de urma unui personaj controversat din lumea interlopă braşoveană. Individul şi mai multe persoane din Braşov, Vâlcea şi Brăila, sunt suspectaţi că începând cu luna august 2018 au comis mai multe infracţiuni informatice pe teritoriul Statelor Unite.

Firea anunţă că a primit numeroase sesizări de la bucureşteni cu privire la un miros deranjant care s-ar degaja de la de... Constanţa: Primăria introduce, de săptămâna viitoare, autobuze pentru elevi şi preşcolari, pe trei trasee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x