Antena Căutare

Caz șocant într-o comună! Un copil a murit într-un șant, după ce mama lui s-a îmbătat, l-a scăpat și a uitat de el

Un copil în vârstă de un an și patru luni a fost găsit mort într-un șant din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, din Republica Moldova. 

Un copil în vârstă de un an și patru luni a fost găsit mort într-un șant din comuna Soltănești, raionul Nisporeni, din Republica Moldova.

Tragedia s-a petrecut după ce mama copilului a băut cu o cumătră, iar pe drum spre casă, femeia s-a împiedicat și a scăpat copilul. Fiind sub influența alcoolului, ea s-a ridicat și nu a mai luat copilul. Abia dimineață, când s-a trezit din beție, ea și-a dat seama că nu mai are copilul. A plecat în grabă să-l caute, însă era prea târziu. Copilul murise înghețat.

”Deplasându-se pe drum, având copilul în brațe, l-a scăpat din brațe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce”, a menţionat Victor Triboi, șeful secției de urmărire penală, conform publika.md.

”Noaptea, am înțeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala și cerea copilul. Femeia s-a mirat și a spus că nu a luat copilul și ea a ieșit în drum și când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort”, a precizat Nicolae Vasilache, primarul satului Soltănești.

Femeia este despărțită de tată copilului, alături de care mai are un băiat de 10 ani. Ea urmează să fie decăzută din drepturi, iar puștiul va ajunge în grija tatălui, dacă acesta îndeplinește condițiile pentru a-l putea crește.

Jale! Ninsoarea a blocat complet Capitala, iar vremea rea abia acum începe: Șoferii au înaintat câte un kilometru în apr... Se dau bani de la stat de la 1 decembrie! Cine sunt românii care vor primi o nouă indemnizație ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x