Antena Căutare

Un copil a murit strivit de tatăl lui! Atenție, mulți părinți fac această greșeală! „Urma să îi facem cadou prima lui bicicletă”

Un copil în vârstă de 14 ani a murit strivit de tatăl lui, care a căzut peste el, de pe acoperiş, în timp ce băiatul ținea scara pe care se urcase bărbatul.

Un copil în vârstă de 14 ani a murit strivit de tatăl lui, care a căzut peste el, de pe acoperiş, în timp ce băiatul ținea scara pe care se urcase bărbatul.

Copilul, Pasquale Persia, a murit strivit de tatăl lui, Gabriele, după ce acesta se urcase pe acoperișul sediului firmei sale ca să verifice pagubele cauzate de furtuna care a lovit Roma, în weekend.

Tragedia s-a petrecut în Capena, o suburbie a capitalei italiene.

Tatăl copilului s-a urcat pe scară, iar băiatul ţinea de ea. Ajuns pe acoperiş, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut. L-a strivit pe fiul lui, care n-a avut timp să reacţioneze.

Gabriele a scăpat fără vreo zgârietură, deşi a căzut de la 6 metri înălţime.

Copilul care a murit strivit de tatăl lui avea o soră de 10 ani şi familia nu ştie cum să îi spună acesteia că fratele ei a murit, cei doi având o relaţie extrem de strânsă.

Băiatul ar fi împlinit în mai 15 ani şi le spusese celor din familie că îşi doreşte cadou o bicicletă, prima din viaţa lui, potrivit observator.tv.

În weekend, la Roma, rafalele de vânt au atins şi 150 de km/h, zeci de copaci fiind doborâţi. Unii dintre ei au avariat maşini, un român murind strivit în autoturism de pomul căzut peste el.

Mărțișoare handmade 2019. Cum să croșetezi un mărțișor în formă de inimioară... Nu rata joi Jurnalul de sănătate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x