Antena Căutare

Un copil de doi ani a rămas paralizat și a suferit leziuni cerebrale grave după ce a mâncat măr la creșă! Părinții: ”Abia poate să-și deschidă ochii!”

Viața unui copil de aproape doi ani de zile a luat o întorsătură cumplită după ce a mâncat un măr la creșă și s-a ales cu leziuni cerebrale grave. 

Viața unui copil de aproape doi ani de zile a luat o întorsătură cumplită după ce a mâncat un măr la creșă și s-a ales cu leziuni cerebrale grave.

Neihana Renata, un băiețel de 22 de luni și sora lui, Aotea se aflau la creșă, în Roturua, Noua Zeelandă, atunci când viața micuțului a luat o întorsătură cumplită.

Dacă înainte de incidentul teribil, băiețelul era vesel și îi plăcea să se joace și să alerge, ulterior, acesta abia mai putea să se miște.

Personalul de la creșă i-a servit copilului o felie de măr proaspăt, decojit, însă acesta s-a înecat și a încetat să mai respire. Incidentul s-a petrecut pe 31 mai 2016, iar atunci copilul a fost în stop cardio-respirator pentru 30 de minute, în urma căruia a suferit leziuni cerebrale grave.

”Ni s-a spus că băiețelul nostru nu poate să respire.”, a mărturisit tatăl băiatului Wi Renata.

Chiar dacă au trecut doi ani de atunci, băiatul a rămas paralizat și aproape își poate deschide ochii.

”Încă nu se poate mișca. Abia poate să-și deschidă ochii, însă privește în gol de parcă n-ar fi nimic care să-i atragă atenția. Singurul lucru pe care poate să-l facă este să respire.”, poveștește, sfâșiat, tatăl micuțului.

Băiatul a fost în spital timp de două luni de zile după incidentul teribil, iar mama lui a fost nevoită să renunțe la cariera de doctor pentru a-l îngriji.

În urma acestui incident, autoritățile au luat măsuri drastice și au interzis ca merele proaspete să fie date copiilor sub cinci ani.

Legat de pat și sedat în spitalul care trebuia să-l trateze: "La externare avea răni din cauza pamperșilor neschimb... Scurgeri de îngrăşământ lichid dintr-un vagon de tren, într-o gară din Harghita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x