Antena Căutare

Un copil care se juca pe gheata Somesului Mic a fost prins sub sloiuri: Scafandrii au oprit cautarile

O joaca de copii pe gheata Somesului Mic s-a terminat tragic, la Gherla. Un baietel de sase ani a cazut sub sloiuri si a ramas prins sub ele. Pompierii il cauta dar sansele ca el fie in viata sunt foarte mici.

Copilul se juca astazi, dupa-amiaza, cu mai multi prieteni pe raul care a inceput sa se dezghete. Sarea pe pojghita subtire, a alunecat intr-un ochi de gheata si a disparut sub sloiuri.

Dintr-o barca pneumatica, pompierii au spart gheata cu topoarele, metru cu metru, in speranta ca vor gasi trupul neinsufletit al copilului de 6 ani. Sansele ca baiatul sa fie inca in viata , in apa inghetata, sunt zero. Echipa de salvare l-a cautat si pe marginea raului, pe sub copaci.

Dupa mai bine de doua ore de eforturi zadarnice, pompierii au fost nevoiti sa renunte din cauza intunericului. Maine, scafandri vor relua cautarile.

Invitatii lui Ion Tiriac au parasit domeniul de la Balc: Au impuscat aproape 230 de mistreti... Saptamana viitoare vom avea temperaturi de primavara, urmate de o racire brusca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x