Antena Căutare

Un copil de 10 ani a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe un acoperis

Un copil de 10 ani, din Timisoara a ajuns la spital dupa ce a cazut de pe acoperisul centrului de plasament unde locuia. Copilul nu era singur, ci insotit de fratele sau. Se pare ca cei doi au petrecut noaptea pe acoperisul centrului.



Purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Andreeea Cinteza, a declarat, pentru Mediafax, ca politistii au fost sesizati sambata seara, prin telefonul unic de urgenta 112, ca doi frati in varsta de 10 si 11 ani au disparut de la un centru de plasament din Timisoara.

Aceasta a precizat ca ambii copii au fost observati pe acoperisul cladirii de un paznic si, cand au incercat sa coboare, copilul de zece ani a cazut in gol circa opt metri.

Cinteza a adaugat ca la fata locului a fost mobilizata o ambulanta, care l-a transportat pe copil la Spitalul de Copii „Luis Turcanu" din Timisoara.

Purtatorul de cuvant al Directiei pentru Protectia Copilului Timis, Smaranda Marcu, a declarat, pentru Mediafax, ca cei doi copii fusesera vizitati, cu o zi in urma, de catre mama lor.

"Sambata au fost vizitati de mama si dupa asemenea vizite, de obicei, copiii devin mai emotivi", a declarat Marcu. Oficialul a adaugat ca a fost organizata o petrecere de Halloween sambata seara, pentru copii, in timpul careia a disparut un telefon mobil, dar ca nu crede ca cei doi frati s-au urcat pe acoperis din cauza acestui incident.

"Ii cunosc personal pe educatorii din acest centru si sunt foarte blanzi cu copii", a conchis Marcu.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Accident cu 6 raniti pe DN3 intre o masina si o caruta... PT SILVIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x