Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un copil de 11 luni și o femeie, spulberați de o mașină, în județul Iași! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Un copil de 11 luni și o femeie în vârstă de 42 de ani au fost spulberați de o mașină, joi, în localitatea Țibana din județul Iași.

Un copil de 11 luni și o femeie, spulberați de o mașină, în județul Iași!

Din primele informații, Primele femeia ţinea copilul în braţe şi a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

Un şofer care circula prin localitatea Ţibana nu a putut să o evite şi a lovit-o.

Mai multe echipaje medicale au fost trimise în zonă pentru a le acorda îngrijiri medicale.

„Femeia de 42 de ani avea politraumatisme, traumatism cranio cerebral şi cranio-facial, contuzie toraco abdominală şi un traumatism la gambă, a fost preluată stabilă de către echipajul de pe elicopter şi transferată la Spitalul Sfântul Spiridon.

Copilul de 11 luni a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi dus la la Spitalul Sfânta Maria", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD, potrivit Mediafax.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ248 A, dinspre Ţibana către Iaşi, în localitatea Domniţa ar fi surprins şi accidentat o femeie de 41 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi. Şoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

Recomandari