Antena Căutare

Un copil de 12 ani a fost filmat la volanul unei maşini de teren, pe o şosea din Maramureş. Aventura s-a încheiat cu un dosar penal

Un copil de 12 ani a fost filmat în timp ce conducea o maşină de teren. Un dosar penal a fost deschis în acest caz, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere.

Un copil de 12 ani a fost filmat în timp ce conducea o maşină de teren. Un dosar penal a fost deschis în acest caz, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere.

Cel care filmează pare foarte mândru de "performanţa" băiatului. La fel şi mulţi dintre cei care au văzut imaginile şi le-au comentat. Nu la fel de încântaţi au fost poliţiştii, care s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au descoperit că băiatul este din localitatea Sârbi, comuna Budeşti.

Intervenţia elicopterului SMURD a salvat o viaţă! O femeie de 40 de ani a văzut moartea cu ochii. Totul, din cauza unei ... UPDATE Incendiu devastator în Piața Unirii! Focul a cuprins clădirea Bibliotecii Județene din Oradea (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x