Antena Căutare

Un copil de 14 ani a fost reţinut după ce a fost prins la volanul unei maşini

Un copil de 14 ani, din Huedin, judeţul Cluj, a fost depistat în trafic conducând o maşină în comuna Sâncraiu, judeţul Cluj, şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fiind prins ulterior şi reţinut pentru 12 ore.

Un copil de 14 ani a fost reţinut după ce a fost prins la volanul unei maşini
Un copil de 14 ani a fost reţinut după ce a fost prins la volanul unei maşini

Copilul ar mai fi condus autovehiculul pe drumurile publice şi cu o zi înainte, potrivit unui comunicat al IPJ Cluj.

De asemenea, din verificări, se pare că acesta ar fi autorul unei infracţiuni comise în 9 februarie, după ce ar fi condus un autovehicul pe raza oraşului Huedin şi nu ar fi oprit la semnalul efectuat de poliţişti.

Un polițist ar fi racolat fete pentru prostituție. Bărbatul care apela la metoda ”loverboy” a fost reținut de urgență

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin l-au reţinut pentru 12 ore pe copil

Un copil de 14 ani, din Huedin, judeţul Cluj, a fost depistat în trafic conducând o maşină în comuna Sâncraiu, judeţul Cluj, şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor, fiind prins ulterior şi reţinut pentru 12 ore. Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, miercuri, copilul ar mai fi condus autovehiculul pe drumurile publice şi cu o zi înainte.

„Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sâncraiu au efectuat, marţi, semnal de oprire faţă de conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe raza comunei Sâncraiu, pe DC 126, dinspre Sâncraiu spre Morlaca. Întrucât după semnalul de oprire conducătorul auto a schimbat brusc direcţia de mers, s-a pornit în urmărirea acestuia, iar pe raza localităţii Morlaca a oprit şi a fost stabilită identitatea sa. Este vorba despre un minor în vârstă de 14 ani, din Huedin iar în urma cercetărilor s-a stabilit că acesta ar fi mai fi condus autovehiculul pe drumurile publice şi cu o zi înaintea depistării”, se arată în comunicat.

De asemenea, din verificări, se pare că acesta ar fi autorul unei infracţiuni comise în 9 februarie, după ce ar fi condus un autovehicul pe raza oraşului Huedin şi nu ar fi oprit la semnalul efectuat de poliţişti.

„Şi-a continuat deplasarea, iar ulterior a abandonat autovehiculul, fugind. Autoturismul condus avea aplicate plăcuţe de înmatriculare ce erau atribuite unui alt vehicul. În cauză se continuă cercetările faţă de tânăr pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere în formă continuată şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, fapte prevăzute de Codul penal”, se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin l-au reţinut pentru 12 ore pe copil. Aceştia au mai constatat că în luna septembrie 2019, tânărul, împreună cu alţi doi copii, ar fi furat o maşină dintr-o curte din Huedin, cu care s-ar fi plimbat prin localitate.

„Şi atunci poliţiştii i-au identificat şi urmărit în trafic şi a fost întocmit dosar penal pentru furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au conchis poliţiştii clujeni.

Accident mortal! Un biciclist a fost spulberat de o mașină în Gherla. Scene de coșmar la fața locului

Amenzi de 20.000 de lei pentru persoane care nu au declarat că vin dintr-o zonă afectată de coronavirus sau care au spus... Ștefan Mandachi preconizează o catastrofă: „În maxim 30 zile, 90% din restaurante şi magazine vor intra în FALIMENT“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x