Antena Căutare

Un copil de doi anișori şi-a găsit mama MOARTĂ în casă.... Micuțul i-a spus tatălui că „mami e ca Frumoasa din Pădurea Adormită” și nu se trezește. Continuarea te va face să plângi!

O tânără a decedat în locuința sa şi a fost găsită a doua zi de dimineaţă chiar de copilul ei, în vârstă de numai doi anișori. 

O tânără a decedat în locuința sa şi a fost găsită a doua zi de dimineaţă chiar de copilul ei, în vârstă de numai doi anișori.

Steph Evans, de 25 de ani, s-a dus la culcare acuzând dureri în umăr şi a decedat în cursul nopţii. În dimineaţa următoare, partenerul ei de viaţă a plecat la serviciu dis-de-dimineață și nu a vrut să-și trezească iubita. De altfel, așa proceda mereu: pleca la job și își făcea cafeaua singur pentru a o menaja pe mama copiilor săi. Cel care a descoperit că tânăra nu mai era în viaţă a fost copilul de doi ani.

În timp ce-și bea cafeaua, micuțul a venit la tatăl său și i-a spus acestuia că mama lui nu se trezeşte, iar bărbatul a venit imediat acasă. Din păcate, nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa femeii. „Mami e ca Frumoasa din Pădurea Adormită și nu se trezește”, i-a spus copilașul părintelui său.

Mama suferea de o afecţiune a inimii şi a fost avertizată de medici că nu poate avea copii. Cu toate acestea, femeia a fost determinată să aibă copii şi a născut de două ori, scrie The Mirror.

Cei doi copii au rămas acum în grija tatălui. Pentru a-i ajuta pe aceştia, familia şi rudele au organizat un spectacol caritabil, în care fiecare a donat bani pentru înmormântare și pentru copilași.

Sursă: The Mirror

Prahova, lovită a doua oară de un cutremur în aceeași zi! Oare urmează o nouă replică?... Să ne amintim de eroii noștri! Revoluția din Decembrie 1989: Zi de doliu în Timișoara, în memoria primilor martiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x