Antena Căutare

Un copil de opt ani din Botosani a fost sfasiat de cinci caini. Stapanul animalelor risca ani buni de inchisoare

O zi de sanius s-a transformat in cea mai neagra din viata unui copil de 8 ani din Botosani. A fost atacat de 5 caini ai unui vecin chiar cand cobora derdelusul. Baiatul a scapat cu viata doar pentru ca satenii au pus animalele pe fuga cu furcile si parii. Acum, stapanul cainilor este cercetat de politie.

Copilul de nici 8 ani era la sanius, la bunica sa. Cum nu voia sa se joace singur, a iesit pe ulitele satului sa-si caute parteneri de joaca.

Tipetele copilului atacat de cei 5 caini au fost auzite de vecini. Si asta a fost salvarea lui. Unul dintre acestia a fugit in curte sa ia furca, pentru a se proteja de animale. Intre timp, chiar baiatul pe care familia il acuza ca ar fi asmutit cainii, a sarit sa-l scape pe copil. A fugit, a cazut prin iaz, dar a ajuns inaintea tuturor vecinilor si a reusit sa il scape cu viata pe baiat.

Imediat, a fost chemata o ambulanta, iar baiatul a fost operat. Familia lui spune ca proprietarul cainilor, care le este si ruda, este foarte violent.

Politistii din sat il cerceteaza acum pe stapanul animalelor, pentru ca si-a lasat cainii nesupravegheati. Omul ar putea sta dupa gratii intre 6 luni si 5 ani.

sursa foto: thebutterdish.com

EXCLUSIV Operatie pe muchie de cutit: Povestea emotionanta a lui Stefan, tanarul ce a invins cancerul osos... Pirandele le-au declarat razboi romancelor! Le cer sa le lase barbatii in pace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x