Antena Căutare

Un copil din Iasi a disparut in drum spre scoala

Jandarmii si pompierii militari din Iasi sunt in alerta de aproape o saptamana. Un baiat de zece ani dintr-o comuna din judet a disparut de acasa si nimeni nu mai stie nimic de el. Copilul ar fi trebuit sa mearga la scoala, dar profesorii spun ca in acea zi nu a mai ajuns la ore. Rudele baiatului se tem acum de ce este mai rau.

Zeci de jandarmi si politisti militari au fost mobilizati pentru cautari. Ei s-au impartit in grupuri de cate doi si au mers din poarta in poarta ca sa-i intrebe pe vecini daca l-au vazut pe copil. Inainte, au periat zona din afara localitatii.

Baiatul de zece ani a disparut de acasa in urma cu aproape o saptamana. A plecat la scoala, dar nu a mai ajuns la ore. In catalogul clasei este figureaza cu absenta.

Rudele l-au cautat neincetat inca din acea seara. Fara rezultat, insa.

Baiatul provine dintr-o familie numeroasa si este cel mai mic dintre frati. In ultimul an a fost crescut doar de tata, pentru ca mama lui a murit. O parte din fratii lui au fost trimisi, atunci, la un centru de plasament. El, insa, a ramas acasa si era un copil constiincios.

Persoanele care il vad sunt rugate sa sune de urgenta la 112.

Vagoanele de marfa stationate, jefuite de fata cu paznicii CFR... IMAGINI SOCANTE! Student de 21 de ani, mort in imprejurari neclare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x